Klimmen en boulderen

Een event met klimmen en boulderen? Wij werken samen met De Broekerberg.

De Broekerberg is dé klim- & boulderhal gelegen in het midden van Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard. Met 15 touwen, 4 toppas systemen, een hoogte van maximaal 17,5 meter en meer dan 60 klimroutes is het voor iedereen mogelijk om hier te klimmen en zijn of haar uitdaging te vinden. Het klimmen wordt altijd aangeboden in combinatie met Boulderen.  

Wat is Boulderen? Bij boulderen wordt zonder zekeringstouw geklommen en worden korte routes afgelegd op wanden van maximaal 4 meter hoog. De grepen zijn zodanig geplaatst dat het voor een beginnende klimmer en ervaren klimmer een uitdaging blijft om de route uit te klimmen.

Je verlegt fysieke en mentale grenzen doordat je steeds moeilijkere routes zoekt. De fysieke uitdaging kun je zien als een soort fitness training. Boulderen is dan ook een flinke workout voor iedere spier in je lichaam. Het is tegelijk wel hoog maar niet té en het levert een succesbeleving op, omdat je de “top” bereikt na veel moeite. En als je valt, dan val je op een dikke valmat.

Voor het klimmen en boulderen geldt:

Voor kleinere aantallen, verwijzen we u door naar => De Broekerberg.

Tarief

Beschikbaarheid

In verband met klimlessen is het klimmen niet mogelijk op:
* Ma t/m do: 16.00-18.00u
* Za: 09.00-13.00u

 

De Geus Events Klimmen

Klimmen en Boulderen boeken?

Let op! Deze activiteit is alleen vanaf 6 personen te boeken.