Workshops naar keuze

Creatief en gezellig, in combi met een lunch of high tea! 

Wij organiseren ook verschillende creatieve workshops. Dit doen wij onder andere in samenwerking met Jootjes Workshops. Ontdek de kunstenaar in jezelf onder begeleiding van een creatieve docent. Zij zal de juiste technieken aanreiken en stapsgewijs uitleggen hoe je aan de slag kunt gaan.

De workshops duren gemiddeld twee uur, alle benodigde materialen zijn aanwezig en iedereen gaat met iets moois naar huis en heeft een aandenken aan deze gezellige maar bovenal creatieve workshop.

Klik op onderstaande ⇓ workshops voor meer info en prijzen:

Maandelijkse workshops

Elke 1e zaterdagmiddag van de maand organiseren wij een creatieve workshop voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder. Je hoeft niet perse met een groepje te zijn, je kunt jezelf alleen of samen met iemand opgeven voor één van de creatieve workshops met overheerlijke lunch. Gezellig samen zijn, creatief de handen uit de mouwen en lekker smikkelen. Alle ingrediënten voor een TOP middag! We starten deze middag om 12.00 uur en rond 15.00 uur ronden we af.
Klik op een van onderstaande data voor meer info en om je aan te melden!

Workshops (inclusief koffie / thee / lunch)

De workshops zijn ook te combineren met een High Wine of Diner (na de workshop). Of in combinatie met andere activiteiten. Hiervoor of heeft u andere wensen, neem gerust contact met ons op.

De Geus Events workshops keramiek dotpainten
De Geus Events workshop vlinder libelle dotpainten
De Geus Events workshop Ibiza wijzer