Volwassenen arrangementen

We bieden mooie arrangementen aan voor groepen, families of bedrijven.

Familie- of groepsarrangementen

Onze evenementenhal bruist van de activiteiten. De klim- en boulderwanden bieden de mensen kans om te leren klimmen, terwijl ervaren klimmers hier voldoende uitdaging in vinden. In roulatie met het klimmen en boulderen kunt u de Adventure baan uitproberen. Dit enorme object van touwbruggen en boomstammen gaat u gezekerd in een gordel afleggen. De Adventure baan bevindt zich enkele meters boven de bowlingbanen, wat het extra spannend maakt.

Onze sfeervolle bowlingbanen bieden gezelligheid en vermaak voor het hele gezin. GEUS® biedt bowlen op één van de meest unieke locaties in Nederland met maar liefst 10 bowlingbanen, waar elk 6 personen op kunnen spelen. Samen met familie, vrienden of collega’s een partijtje bowlen met na afloop de mogelijkheid om een hapje te eten en gezellig een drankje te drinken. Het voordeel van onze banen is dat de bumpers per persoon ingesteld kunnen worden, waardoor de uitdaging voor kinderen en volwassenen net zo groot blijft.

We hebben diverse arrangementen, maar helpen u ook graag aan een op maat gemaakt arrangement. Wat te denken van gezamenlijk klimmen en boulderen en daarna heerlijk à la carte eten in Restaurant Broeq

De Geus Events Adventurebaan