Bedrijfsevenementen

We bieden mooie arrangementen aan voor uw bedrijf!

Vergaderzalen

Bedrijfsarrangement

Voor het ideale bedrijfsarrangement hoeft u niet verder te zoeken. Ook hebben we ruime (vergader)zalen beschikbaar met verschillende mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes

Is uw ideale bedrijfsuitje een samenzijn met wat inspanning maar vooral ontspanning? Kom gezellig bowlen, eventueel in combinatie met boogschieten of iets wat meer inspannend als onze adventurebaan. Ook diverse creatieve (maar bovenal gezellige) workshops en deelnemen aan leuke oud Hollandse spelletjes behoren tot de mogelijkheden. Dit alles uiteraard in combinatie met eten en drinken, zoals in ons à la carte Restaurant Broeq.

Teambuilding

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuildingsuitje? We helpen u graag. Wat te denken van boog- of buksschieten in combinatie met klimmen en boulderen? Elkaar helpen, samen de spanning ervaren (en overwinnen!) en daarna een gezellige borrel en een hapje eten in één van onze horecaruimten: dat is teambuilding. Ook hebben we diverse vergaderzalen en zijn tal van andere combinaties van bezigheden mogelijk. Bekijk al onze activiteiten of informeer direct naar de mogelijkheden voor een teambuildingsuitje op maat.

Zakenrelaties ontvangen

U wilt relaties ontvangen, maar doet dit liever niet op kantoor? Kom naar De Geus Events voor een middag of avond ontspanning, eventueel gecombineerd met wat inspanning. We bieden een breed scala aan onderhoudende activiteiten en culinaire mogelijkheden. Ook hebben we ruime vergaderzalen beschikbaar. Neem contact met ons op voor een zakenontvangst op maat.